Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731144038

Amistoso (Int.) 731144038 Información oficial sobre el partido 731144038 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

UNIÓN DEL BUEY Alineación oficial del equipo 'UNIÓN DEL BUEY' en el partido 2 - 4 Atlético Meridiano Alineación oficial del equipo 'Atlético Meridiano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
UNIÓN DEL BUEY Alineación oficial del equipo 'UNIÓN DEL BUEY' en el partido 2 - 3 Atlético Meridiano Alineación oficial del equipo 'Atlético Meridiano' en el partido
Tiene un resultado normal 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,1 % 27,4 % 45,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UNIÓN DEL BUEY

Goles Goles

  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Martino Benedetto s'emportà una gran ovació del públic local al minut 30, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 102 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Als 77 minuts, una gran jugada per l'esquerra de UNIÓN va acabar amb la pilota als peus de Adrián Hrunčák que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): UNIÓN va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Adrián Hrunčák va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Arjo Steehouder de UNIÓN va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Atlético Meridiano

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): En Benjamin Bello donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 28 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 38, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Nabil Yousef Al-Kathiry es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 182 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Al minut 49, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Dawood Hakeem Al-Ghafry va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 184 Minuto 79 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Meridiano per augmentar la diferència al marcador a 2 - 4 al minut 79. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Nabil Yousef Al-Kathiry. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Dawood Hakeem Al-Ghafry que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 215 Minuto 19 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Sultan Saleh Al-Issa quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Haroon Abdulrazaq Al-Yaaruby va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 27, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Mihkel Hea va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 Mihkel Hea va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Rasheed Yaqthan Al-Nabhany, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 215 Minuto 64 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Saeed Rashad Al-Maqbaly va intentar anar-se'n per velocitat al minut 64 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83 de partit, Faisal Wissam Al-Ghusainy va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90, el Meridiano va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Rasheed Yaqthan Al-Nabhany s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.