Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731143922

Amistoso 731143922 Información oficial sobre el partido 731143922 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Jaén Paraíso Interior Alineación oficial del equipo 'Jaén Paraíso Interior' en el partido 4 - 0 Ceba Fregida CF Alineación oficial del equipo 'Ceba Fregida CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jaén Paraíso Interior Alineación oficial del equipo 'Jaén Paraíso Interior' en el partido 2 - 0 Ceba Fregida CF Alineación oficial del equipo 'Ceba Fregida CF' en el partido
Tiene suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jaén Paraíso Interior

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Interior s'avançava al marcador al minut 19, després d'un rebot que va caçar en Mirosław Juszczuk per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 134 Minuto 31 (Gol de penalti): Interior va obtenir un penal al minut 31, que va llançar a la perfecció Zalán Sztankó. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 190 Minuto 34 (Gol de falta): En Aldo Cicconi conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 3-0
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 81 minuts, el tirador de faltes del Interior va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Aldo Cicconi, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Interior va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Rafael Cotarelo en un 1 contra 1 amb el porter César Naranjo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24, Javier Alberto Medrano gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però César Naranjo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 33 (Ocasión de falta): Al minut 33, Zalán Sztankó gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 230 Minuto 73 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 73 podia haver acabat en gol, però César Naranjo va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Ceba Fregida CF

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Fregida, l'equip va recuperar la pilota al minut 25 i va contraatacar. En Gerard Pallicer va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Danin Šmrkić.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gerard Pallicer de Fregida la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.