Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731143674

Amistoso (Int., RC) 731143674 Información oficial sobre el partido 731143674 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Son Frontera Alineación oficial del equipo 'Son Frontera' en el partido 5 - 1 FC Stay Awat Alineación oficial del equipo 'FC Stay Awat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Son Frontera Alineación oficial del equipo 'Son Frontera' en el partido 9 - 0 FC Stay Awat Alineación oficial del equipo 'FC Stay Awat' en el partido
Es un cenizo 8.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Son Frontera

Goles Goles

  • 112 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Frontera equilibrava la balança al minut 33. En Luis Álvarez Areces, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Reidar Jespersen va donar a Frontera un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Frontera va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Dominik Brzana des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Silverio Colica va incrementar l'avantatge de Frontera amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Frontera va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Reidar Jespersen progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 214 Minuto 24 (Ocasión de penalti): Juan Galarraga va errar un penal al minut 24 quan va xutar fluix a les mans del porter.
  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Reidar Jespersen va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Juan Galarraga va estar a punt de sentenciar el partit al minut 61, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El jugador local Nicola Candura per poc que no incrementa el marcador al minut 82. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Régis Gobin va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

FC Stay Awat

Goles Goles

  • 106 Minuto 13 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 13 i semblava que Stay desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Damian Postrożny va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.