Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731143340

Amistoso (Int., RC) 731143340 Información oficial sobre el partido 731143340 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Borras F.C. Alineación oficial del equipo 'Borras F.C.' en el partido 4 - 3 Victrix ZFC Alineación oficial del equipo 'Victrix ZFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Borras F.C. Alineación oficial del equipo 'Borras F.C.' en el partido 2 - 1 Victrix ZFC Alineación oficial del equipo 'Victrix ZFC' en el partido
Tiene suerte 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,7 % 3,0 % 17,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Borras F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 l'estadi va començar a corejar el nom d'en José Francisco Palacios ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Borras es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Borras va augmentar la diferència quan José Francisco Palacios no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 121 Minuto 97 (Gol por el centro): Borras va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 97 José Francisco Palacios va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 134 Minuto 105 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Borras al minut 105, que va llançar ajustat al pal en Filipe Rodrigues Anjos. 4 - 2 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Filipe Rodrigues Anjos, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): El Borras ho intentava per la dreta per mitjà de Jindřich Solanský, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 222 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): En Yiorgis Fournarakos va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 111 (Ocasión por el centro): Netos Zoumis una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 111, però una magnífica aturada de Marnix Huisman va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Victrix ZFC

Goles Goles

  • 151 Minuto 53 (Gol por el centro): Un mica després, Jules Azouz de Victrix va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 108 Minuto 67 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 2 - 2 s'ha de veure repetit: en Lennard Visschers de Victrix va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Gilles Molthof, que no va perdonar.
  • 106 Minuto 110 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 110 minuts, Lennard Visschers va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 4 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 51, Moses Brosens de Victrix va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.