Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731143279

Amistoso (Int.) 731143279 Información oficial sobre el partido 731143279 en Hattrick

23.04.2024 21:00:00

totuzz Alineación oficial del equipo 'totuzz' en el partido 1 - 1 Pichucas F.C Alineación oficial del equipo 'Pichucas F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
totuzz Alineación oficial del equipo 'totuzz' en el partido 2 - 1 Pichucas F.C Alineación oficial del equipo 'Pichucas F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,1 % 0,4 % 8,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

totuzz

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): totuzz va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 10 Chris Imray va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Abd El Aziz Raafat, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Rafael Hatton. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Sarfaraz Omair una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 35, però una magnífica aturada de Salvador del Amo va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Pichucas F.C

Goles Goles

  • 163 Minuto 63 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 63. L'anotador per Pichucas va ser Albert Servera, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 34 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Pichucas sortien al contraatac. La falta llançada per Sepp Bubolz va sortir força alta sense massa perill.
  • 262 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 49, en un 1 contra 1 amb el porter, però Noel Johnson va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Sepp Bubolz des de l'esquerra.
  • 270 Minuto 73 (Ocasión de falta): Sepp Bubolz va xutar magistralment una falta al minut 73 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Jordi Arlandis de Pichucas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Eroles de Pichucas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.