Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731143108

Amistoso 731143108 Información oficial sobre el partido 731143108 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

La Pableta FC Alineación oficial del equipo 'La Pableta FC' en el partido 4 - 0 MaKnu-2 Utd Alineación oficial del equipo 'MaKnu-2 Utd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Pableta FC Alineación oficial del equipo 'La Pableta FC' en el partido 1 - 0 MaKnu-2 Utd Alineación oficial del equipo 'MaKnu-2 Utd' en el partido
Tiene bastante suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Pableta FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 27 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 27, el Pableta va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Ivan Brajović, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Pableta va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Armando Conchares va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 119 Minuto 37 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Pableta va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Armando Conchares va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 0.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Pero Šalja es va introduir dins la defensa central al minut 57, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.

MaKnu-2 Utd

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): MaKnu-2 van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 42, però el xut de Juan Carlos Pérez Espinosa des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de MaKnu-2 va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Juan Carlos Pérez Espinosa, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): El MaKnu-2 va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 76, però en Jasper Navarro va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.