Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731142955

Amistoso (Int.) 731142955 Información oficial sobre el partido 731142955 en Hattrick

24.04.2024 13:30:00

FC Franschhoek Alineación oficial del equipo 'FC Franschhoek' en el partido 6 - 3 R.C. LES CORONS Alineación oficial del equipo 'R.C. LES CORONS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
FC Franschhoek Alineación oficial del equipo 'FC Franschhoek' en el partido 5 - 3 R.C. LES CORONS Alineación oficial del equipo 'R.C. LES CORONS' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,5 % 9,6 % 23,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Franschhoek

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Franschhoek va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 20 Aristomenis Xenitias va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): Franschhoek va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Kaspars Nusbergs, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Yves Imperial que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Chris Salomone, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Franschhoek.
  • 123 Minuto 65 (Gol por la derecha): El jugador Yves Imperial de Franschhoek, després de 65 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 4 - 3 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Franschhoek va augmentar la diferència quan Chris Salomone no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 3.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Franschhoek va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Kaspars Nusbergs progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Al minut 75 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Kaspars Nusbergs de Franschhoek va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

R.C. LES CORONS

Goles Goles

  • 163 Minuto 31 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 31. L'anotador per CORONS va ser Cristian Mihăilescu, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 106 Minuto 43 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Alin Ciumău va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 43, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del CORONS, mentre ja celebrava el 3 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 162 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Cristian Mihăilescu, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 3 - 3 al minut 44.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 44 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 44, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!