Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731142160

Amistoso (Int., RC) 731142160 Información oficial sobre el partido 731142160 en Hattrick

24.04.2024 22:50:00

Cascada FC Alineación oficial del equipo 'Cascada FC' en el partido 7 - 1 Kicker TT West Alineación oficial del equipo 'Kicker TT West' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Cascada FC Alineación oficial del equipo 'Cascada FC' en el partido 5 - 0 Kicker TT West Alineación oficial del equipo 'Kicker TT West' en el partido
Tiene suerte 4.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cascada FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Corria el minut 2 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Cristián Garretón, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9, Cascada va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Peter Cueto, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Cascada va augmentar la diferència quan Marciano Escobar no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Cascada va aconseguir el 4 - 0 quan Peter Cueto va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 130 Minuto 41 (Gol de falta): Peter Cueto va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 41 que va ampliar l'avantatge pels locals: 5 - 0.
  • 107 Minuto 73 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Sámuel Ajtay va aconseguir per a Cascada el 6 - 1 al minut 73, amb un xut des de 40 metres que el porter no va poder aturar.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 77 minuts, el tirador de faltes del Cascada va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Dominik Krawczyński, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 7 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49, Odair Boa Ventura gairebé va marcar per a Cascada des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Hermelando Formas gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Toralf Layer va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Kicker TT West

Goles Goles

  • 154 Minuto 59 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 5 - 1 va ser Jens Jochimsen. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 11 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 11, quan un error defensiu va deixar Patrick Benke completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Reinhold Schöllhorn de Kicker va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bastian Bedliwy de Kicker amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.