Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731141873

Amistoso 731141873 Información oficial sobre el partido 731141873 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Novelda cf. Alineación oficial del equipo 'Novelda cf.' en el partido 2 - 1 Margaret Dumont Alineación oficial del equipo 'Margaret Dumont' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Novelda cf. Alineación oficial del equipo 'Novelda cf.' en el partido 2 - 0 Margaret Dumont Alineación oficial del equipo 'Margaret Dumont' en el partido
Tiene un resultado normal 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Novelda cf.

Goles Goles

  • 111 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31, Silveri Colls va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Barra. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jochen Auringen la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Novelda es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 39.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Vasco França Cruz, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Omar 'La Bestia' Cavallin va estar a punt d'acabar en gol al minut 32, però el porter visitant David Cerrageria va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Dominic Kranz, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 230 Minuto 57 (Ocasión de falta): En Omar 'La Bestia' Cavallin es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 215 Minuto 65 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Omar 'La Bestia' Cavallin va rebre molts aplaudiments. Al minut 65 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Jochen Auringen una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de David Cerrageria va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Margaret Dumont

Goles Goles

  • 118 Minuto 8 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 8, Eduardo Macías Casado va pentinar un córner cap al segon pal que Iván Godínez va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Barra va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Patrizio Velino, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 52 (Ocasión de contra por la izquierda): Barra van sortir al contraatac al minut 52, però Joan Muntalla va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Barra va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Patrizio Velino va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Barra van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 90, però Patrizio Velino va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.