Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731141439

Amistoso (Int., RC) 731141439 Información oficial sobre el partido 731141439 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Nostrapacus Alineación oficial del equipo 'Nostrapacus' en el partido 0 - 8 Atlético Ciccetto Alineación oficial del equipo 'Atlético Ciccetto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nostrapacus Alineación oficial del equipo 'Nostrapacus' en el partido 1 - 1 Atlético Ciccetto Alineación oficial del equipo 'Atlético Ciccetto' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,7 % 36,7 % 29,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nostrapacus

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Celdoni Nuell de Nostrapacus amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Rino Pecetti de Nostrapacus va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Atlético Ciccetto

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): En Giovanni Piccirilli donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 10 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Raemon Luyckx de Atlético l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 26 de partit.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 39, Atlético va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Agostinho Gonçalves.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Radovan Čaba va augmentar l'avantatge de Atlético a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Carlos Calabaza de Atlético va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 41. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al minut 77, un xut de Agostinho Gonçalves des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 6 i el públic s'enfadava.
  • 143 Minuto 80 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Atlético va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Agostinho Gonçalves, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 7.
  • 141 Minuto 85 (Gol de contra por el centro): Atlético va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 85, quan Giovanni Piccirilli, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 8.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Atlético va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Sergio Mucciarelli, però el porter rival va fer una gran aturada.