Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731141176

Amistoso 731141176 Información oficial sobre el partido 731141176 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

rivercanyes Alineación oficial del equipo 'rivercanyes' en el partido 4 - 5 F.C TORETO Alineación oficial del equipo 'F.C TORETO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
rivercanyes Alineación oficial del equipo 'rivercanyes' en el partido 0 - 7 F.C TORETO Alineación oficial del equipo 'F.C TORETO' en el partido
Tiene mucha potra 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rivercanyes

Goles Goles

  • 118 Minuto 5 (Gol evento especial córner peinado): rivercanyes va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Ramón Guilisasti, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Daniel González-Remusgo que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Julián Martínez de Franco ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, rivercanyes es posava per davant 2 a 1.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): En Julián Martínez de Franco de rivercanyes va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 118 Minuto 49 (Gol evento especial córner peinado): En Ramón Guilisasti entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al rivercanyes, un peu providencial d'en Julián Martínez de Franco va situar el 4-1 al panell digital.

F.C TORETO

Goles Goles

  • 161 Minuto 8 (Gol por el centro): TORETO van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 8, quan Jiří Vašátko va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 185 Minuto 50 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 50 minuts, el tirador de faltes del TORETO va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Josèp Arderiu, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 2 pujava al marcador.
  • 153 Minuto 65 (Gol por la derecha): Al minut 65, Vitorino Alves va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per TORETO en aconseguir el 4 - 3.
  • 161 Minuto 68 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 68 minuts Octavian Andreescu va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 4 - 4.
  • 173 Minuto 90 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 90, quan Jiří Vašátko va posar els visitants TORETO per damunt al marcador per 4 - 5, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Al minut 11, un refús desafortunat de Cándido Dameán, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Kari Guidry no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 262 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Al minut 21 Severijn Lamm va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Cándido Dameán va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 73, quan en Mateusz Kuśnierczak va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.