Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731140862

Amistoso 731140862 Información oficial sobre el partido 731140862 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

COYANZA Alineación oficial del equipo 'COYANZA' en el partido 2 - 1 masacres 2 Alineación oficial del equipo 'masacres 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
COYANZA Alineación oficial del equipo 'COYANZA' en el partido 8 - 0 masacres 2 Alineación oficial del equipo 'masacres 2' en el partido
Está más tieso que su rival 7.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

COYANZA

Goles Goles

  • 111 Minuto 62 (Gol por el centro): Sebastian-Mihai Arbănaş s'emportà una gran ovació del públic local al minut 62, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 79 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de COYANZA. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Oier Oñatz xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 35 (Ocasión de falta): Kendi Ben-Aïssa quasi dona a COYANZA l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En José Duque del COYANZA ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

masacres 2

Goles Goles

  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en César Trastemírez, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Salvador Urquiza de masacres, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 23, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): El masacres va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 36, però en Sergio Casanavate va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 271 Minuto 66 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Marco Olevano ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.