Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731140486

Amistoso (Int., RC) 731140486 Información oficial sobre el partido 731140486 en Hattrick

24.04.2024 13:00:00

De Veldegemsche Sjotterkes Alineación oficial del equipo 'De Veldegemsche Sjotterkes' en el partido 5 - 3 Torremolinos F.C Alineación oficial del equipo 'Torremolinos F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
De Veldegemsche Sjotterkes Alineación oficial del equipo 'De Veldegemsche Sjotterkes' en el partido 1 - 2 Torremolinos F.C Alineación oficial del equipo 'Torremolinos F.C' en el partido
Tiene mucha potra 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,5 % 1,1 % 86,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

De Veldegemsche Sjotterkes

Goles Goles

  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): Sylvian Arsène va donar a Veldegemsche un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Veldegemsche va ser Sylvian Arsène.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Remie Bruynes! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Veldegemsche van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 37, però Giovanni Gruttadauria va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mauricio Riveros de Veldegemsche la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Iulian Stoica de Veldegemsche, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Serwan Hawez en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Veldegemsche Sylvian Arsène no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Serwan Hawez es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Veldegemsche, Antonio Manieri, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Jean Chéry de Veldegemsche anava molt fort i col·locat però Serwan Hawez no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 3.

Torremolinos F.C

Goles Goles

  • 164 Minuto 44 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Torremolinos al minut 44. Omidvar Eslam Parast va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 163 Minuto 72 (Gol por la derecha): El jugador visitant Talaohu Abdul Mangkualam va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 72 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Torremolinos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Fereydoun Jarrah, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 208 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Desiderio Boixaderas va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 36. En Alfonso Osorio Ulloa va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, un refús desafortunat de Andrei-Alexandru Madoşa, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Stanisław Maciaszczyk no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 237 Minuto 43 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Beñat Aldea va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Desiderio Boixaderas va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 263 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Fereydoun Jarrah va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 272 Minuto 107 (Ocasión por la izquierda): Lech Dzieran va marcar al minut 107 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 111 (Ocasión por la izquierda): Es duien 111 minuts de partit jugats quan Roald Deinema va estar a punt de posar per davant a Torremolinos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Andrei-Alexandru Madoşa va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 114 (Ocasión por la derecha): Jordan Pierantozzi de Torremolinos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 114, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Omidvar Eslam Parast de Torremolinos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Desiderio Boixaderas va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Talaohu Abdul Mangkualam, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Andrei-Alexandru Madoşa va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Torremolinos i 4 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Jordan Pierantozzi de Torremolinos va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 3.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Torremolinos, Rodney Mark, col·locà la pilota just a les mans d'en Andrei-Alexandru Madoşa. El marcador: 5 - 3.