Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731140343

Amistoso (Int.) 731140343 Información oficial sobre el partido 731140343 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Rattnitsch U.D. Alineación oficial del equipo 'Rattnitsch U.D.' en el partido 4 - 4 Valleranello Alineación oficial del equipo 'Valleranello' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rattnitsch U.D. Alineación oficial del equipo 'Rattnitsch U.D.' en el partido 0 - 2 Valleranello Alineación oficial del equipo 'Valleranello' en el partido
Tiene mucha potra 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,4 % 0,4 % 91,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rattnitsch U.D.

Goles Goles

  • 141 Minuto 23 (Gol de contra por el centro): El Rattnitsch era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en George Hoefler va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 190 Minuto 39 (Gol de falta): Al 39 minuts, El Rattnitsch va fer el 2-2. En Rodolfo Belert va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 140 Minuto 64 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Rattnitsch el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Eloy Rizo va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 3!
  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): Rattnitsch va aconseguir el 4 - 3 que desfeia l'empat quan al minut 82 Rodolfo Belert va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Herrmann Auer va estar a punt de marcar al minut 39 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 31 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Eldar Abdynasyruly després que el jugador de Rattnitsch li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Sierra Urquijo de Rattnitsch va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alejandro Vallejo de Rattnitsch la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Valleranello

Goles Goles

  • 138 Minuto 13 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Gabriel Sánchez del Pozo la va rematar Manuel Pentrella amb una magnífica volea que va fer pujar per a Valleranello el 0 - 1.
  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 38, el Valleranello va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Domokos Ady, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 2.
  • 173 Minuto 42 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Gabriel Sánchez del Pozo va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.
  • 164 Minuto 85 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Gaël Van Daele va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, un refús desafortunat de Arnau Bisquerra, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Manuel Pentrella no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Valleranello quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Gaël Van Daele va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Es duien 68 minuts de partit jugats quan Domokos Ady va estar a punt de posar per davant a Valleranello amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Arnau Bisquerra va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en António Magalhães.