Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731140017

Amistoso (Int.) 731140017 Información oficial sobre el partido 731140017 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

FINISHER Alineación oficial del equipo 'FINISHER' en el partido 1 - 7 De Zeezotjes Alineación oficial del equipo 'De Zeezotjes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FINISHER Alineación oficial del equipo 'FINISHER' en el partido 1 - 1 De Zeezotjes Alineación oficial del equipo 'De Zeezotjes' en el partido
Tiene un resultado normal 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,6 % 8,2 % 22,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FINISHER

Goles Goles

  • 114 Minuto 15 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 15. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Kumar Kumar va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 19 (Ocasión de falta): Amb 19 minuts disputats, Kumar Kumar gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Levent Esinay va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 237 Minuto 85 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Alessio Tesolin no va ser aprofitada per en Ales Basabilbeitia que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

De Zeezotjes

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Charles-Alexandre Risseeuw va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Zeezotjes va ser finalitzada des de l'esquerra per Theodoros Didaskalou al minut 20. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 116 Minuto 22 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 22, en Oleksii Kovalev del Zeezotjes va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Brian Deroanne que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 3.
  • 141 Minuto 24 (Gol de contra por el centro): Eduard Buhrimovich va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Zeezotjes, al minut 24. El marcador va canviar a 1 - 4.
  • 141 Minuto 31 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Zeezotjes van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 5 mitjançant en Stefan Meichtry.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Stefan Meichtry de Zeezotjes l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 6 al minut 63 de partit.
  • 138 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Stefan Meichtry arribés a peus de Oleksii Kovalev, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Zeezotjes el 1 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Ricky Funke, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 68 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Zeezotjes va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pericle De Smet de Zeezotjes es va emportar una amonestació al minut 71 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Charles-Alexandre Risseeuw es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.