Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731139563

Amistoso 731139563 Información oficial sobre el partido 731139563 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

La Benfineta Alineación oficial del equipo 'La Benfineta' en el partido 3 - 0 The Warriors C.F. Alineación oficial del equipo 'The Warriors C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Benfineta Alineación oficial del equipo 'La Benfineta' en el partido 3 - 0 The Warriors C.F. Alineación oficial del equipo 'The Warriors C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Benfineta

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Benfineta va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 15 Nino Kirschner va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 19 (Gol por la derecha): Fulvio De Biase va incrementar l'avantatge de Benfineta amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): Benfineta va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Nino Kirschner va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Benfineta va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Christodoulos Manetas va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pape Diabate.
  • 224 Minuto 10 (Ocasión de penalti): Benfineta es va veure beneficiat per la polèmica al minut 10, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Jens Stawarz va relliscar al moment de fer el xut i el porter Pape Diabate no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 205 Minuto 11 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Sergio Garaz va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Fulvio De Biase, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): El jugador local Bruno Patronelli per poc que no incrementa el marcador al minut 26. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Pape Diabate va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En João Dinis Costa Sousa, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Awad El-Hendy una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 55, però una magnífica aturada de Aldo Pedro Alvarez va mantenir l'equip visitant dins del partit.

The Warriors C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): WARRIORS van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 80, però el xut de Bertie Barker des de l'esquerra va sortir desviat.