Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731139345

Amistoso (Int.) 731139345 Información oficial sobre el partido 731139345 en Hattrick

24.04.2024 08:30:00

marchello-spb Alineación oficial del equipo 'marchello-spb' en el partido 7 - 0 Vila do Mar Alineación oficial del equipo 'Vila do Mar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
marchello-spb Alineación oficial del equipo 'marchello-spb' en el partido 3 - 0 Vila do Mar Alineación oficial del equipo 'Vila do Mar' en el partido
Tiene mucha potra 3.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

marchello-spb

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 els aficionats van embogir quan en Juan Luis Zunino va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de marchello-spb.
  • 131 Minuto 9 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de marchello-spb va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Tiago Tapia Vega progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 12 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de marchello-spb pel centre va donar un gran resultat: el gol de Silvano Zazzetta va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 115 Minuto 25 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Ervis Espinosa de marchello-spb va fer un bon esprint per escapar-se de Beni Tegtmeyer i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 4 - 0. Tot un espectacle!
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): marchello-spb va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Juan Luis Zunino va poder fer el 5 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Yuriy Kust va aprofitar per marcar el 6 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de marchello-spb a 7 - 0. Ernest Pawlina va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 7 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Silvano Zazzetta es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 7, però el porter va aturar el seu xut.
  • 234 Minuto 26 (Ocasión de penalti): En Yuriy Kust va llançar un penal al minut 26. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Yuriy Kust de marchello-spb amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Vila do Mar

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Robin Schoonvaere.