Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731139246

Amistoso (Int., RC) 731139246 Información oficial sobre el partido 731139246 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Lord Moldivor F.C. Alineación oficial del equipo 'Lord Moldivor F.C.' en el partido 2 - 1 Cojones City Alineación oficial del equipo 'Cojones City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Lord Moldivor F.C. Alineación oficial del equipo 'Lord Moldivor F.C.' en el partido 2 - 5 Cojones City Alineación oficial del equipo 'Cojones City' en el partido
Tiene un resultado normal 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,4 % 3,0 % 79,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lord Moldivor F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Moldivor s'avançava al marcador al minut 23, després d'un rebot que va caçar en Juan José Gorbea per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Moldivor va aconseguir el 2 - 0 quan Lluís Grabulosa va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 24 quan Billy Falgård de Moldivor gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Passaven 66 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Juan José Gorbea va rematar alt.

Cojones City

Goles Goles

  • 142 Minuto 58 (Gol de contra por la izquierda): En Thomas Leirvik va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Harald Lyngbø va encarar al porter al 37, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jakob Thomsen de Cojones va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.