Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731139222

Amistoso (Int.) 731139222 Información oficial sobre el partido 731139222 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Sporting de Chua Alineación oficial del equipo 'Sporting de Chua' en el partido 1 - 2 Tianjin Travel Way FC Alineación oficial del equipo 'Tianjin Travel  Way FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sporting de Chua Alineación oficial del equipo 'Sporting de Chua' en el partido 1 - 1 Tianjin Travel Way FC Alineación oficial del equipo 'Tianjin Travel  Way FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,7 % 2,6 % 16,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting de Chua

Goles Goles

  • 106 Minuto 18 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Eetu Kaustinen va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 18, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del SPCH, mentre ja celebrava el 1 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Totis Kallivrousis.

Tianjin Travel Way FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 16 (Gol de contra por el centro): TJTW va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 16, quan 叶 (Ye) 祥达 (Xiangda), sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 186 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El TJTW va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Gerhard Schwärzler rematés de volea a la xarxa. El 1 - 2 pujava al marcador al minut 34.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 31 (Ocasión de falta): Ali Bhairi va xutar magistralment una falta al minut 31 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 270 Minuto 32 (Ocasión de falta): En Ali Bhairi va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 32. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): TJTW van sortir al contraatac amb encert al minut 53, però Gerhard Schwärzler no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 208 Minuto 69 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Januário Mota de TJTW va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en 叶 (Ye) 祥达 (Xiangda) que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): José Cordero, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 89 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. TJTW va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 60, Ali Bhairi de TJTW va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.