Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731139132

Amistoso (Int., RC) 731139132 Información oficial sobre el partido 731139132 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Celtic Les Corts FC Alineación oficial del equipo 'Celtic Les Corts FC' en el partido 3 - 6 Drienok Mošovce Alineación oficial del equipo 'Drienok Mošovce' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Celtic Les Corts FC Alineación oficial del equipo 'Celtic Les Corts FC' en el partido 1 - 7 Drienok Mošovce Alineación oficial del equipo 'Drienok Mošovce' en el partido
Tiene suerte 1.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celtic Les Corts FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 28 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Celtic una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Mykel Webb, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 28.
  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 40 gràcies a la jugada de Ignacio Paredes, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 123 Minuto 53 (Gol por la derecha): Passats 53 minuts, Mykel Webb, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Celtic es posava per davant!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Raúl Carbajo.
  • 510 Minuto 94 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 94, Ignacio Paredes de Celtic va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Drienok Mošovce

Goles Goles

  • 172 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Drienok prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Radovan Višnievsky.
  • 162 Minuto 42 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 42, quan Constantin Sfia va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 164 Minuto 68 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Miroslav Urblík marqués l'empat. Al minut 68 el marcador mostrava un empat a 3.
  • 185 Minuto 92 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Celtic. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Per Hansson la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Drienok es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 4 arribava al minut 92.
  • 181 Minuto 95 (Gol por el centro): Miroslav Urblík va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 95, i va fer pujar el 3 - 5 per a Drienok.
  • 183 Minuto 97 (Gol por la derecha): Radovan Višnievsky va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 3 - 6 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 38 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 38 la va desaprofitar Miroslav Urblík de Drienok, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, un refús desafortunat de Enoc Cardella, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Per Hansson no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Štefan Zlámal de Drienok es va guanyar la targeta groga merescudament.