Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731138892

Amistoso (Int.) 731138892 Información oficial sobre el partido 731138892 en Hattrick

25.04.2024 02:00:00

HALCONES UV Alineación oficial del equipo 'HALCONES UV' en el partido 4 - 1 .SC Lokomotive. Alineación oficial del equipo '.SC Lokomotive.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
HALCONES UV Alineación oficial del equipo 'HALCONES UV' en el partido 2 - 0 .SC Lokomotive. Alineación oficial del equipo '.SC Lokomotive.' en el partido
Tiene suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HALCONES UV

Goles Goles

  • 124 Minuto 8 (Gol de penalti): Halcones va posar-se per davant 1 - 0 al minut 8, quan Daniel Magaña va llançar una pena màxima perfectament.
  • 133 Minuto 18 (Gol por la derecha): Halcones va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Juan Fominaya va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Halcones va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Leonardo Olea progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 108 Minuto 78 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Edgar Torres encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Pedro Aldana només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Leonardo Olea gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Lenz Beffort va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El jugador local Pedro Aldana per poc que no incrementa el marcador al minut 47. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Lenz Beffort va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): El Halcones ho intentava per la dreta per mitjà de Rogelio Marcin, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Edgar Torres, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Alberto Delta de Halcones va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Pedro Aldana de Halcones va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

.SC Lokomotive.

Goles Goles

  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 89 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Lokomotive.. A fi d'aconseguir el 4 - 1, van tocar-la en curt per tal que Raffi Harter xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): En Nunzio Thurre va fer una estirada espectacular al minut 64, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Ferdi Müller.