Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731138601

Amistoso 731138601 Información oficial sobre el partido 731138601 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Ornitorinc Alineación oficial del equipo 'Ornitorinc' en el partido 0 - 7 Migueletes FC Alineación oficial del equipo 'Migueletes FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ornitorinc Alineación oficial del equipo 'Ornitorinc' en el partido 0 - 3 Migueletes FC Alineación oficial del equipo 'Migueletes FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ornitorinc

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 35 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Álvaro Faria de Ornitorinc va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de 苏 (Su) 轩隆 (Xuanlong) al minut 35 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gerardo Pan de Ornitorinc es va emportar una amonestació al minut 2 per provocar un rival.

Migueletes FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Passats 5 minuts de partit, Migueletes es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Elias Vrubelevsky es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 139 Minuto 13 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Ernesto Salgado va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 0 - 2. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Didaka Aritzamendi.
  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 25 minuts, el tirador de faltes del Migueletes va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Udo Christi, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 180 Minuto 37 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Marco Carulla de Migueletes va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 4 per als visitants al minut 37.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ernesto Salgado de Migueletes l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 41 de partit.
  • 184 Minuto 55 (Gol de penalti): Al minut 55 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Migueletes, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Marco Carulla va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 6.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66, Pablo Pelayo va augmentar l'avantatge de Migueletes a 0 - 7 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Udo Christi quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Pietro Paolo Botta, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58 de partit, Elias Vrubelevsky va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Udo Christi després de 64 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Pietro Paolo Botta va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Guy Mertens de Migueletes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.