Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731138496

Amistoso (Int., RC) 731138496 Información oficial sobre el partido 731138496 en Hattrick

24.04.2024 22:25:00

King of Pirates Alineación oficial del equipo 'King of Pirates' en el partido 5 - 1 PocheTeam Alineación oficial del equipo 'PocheTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
King of Pirates Alineación oficial del equipo 'King of Pirates' en el partido 6 - 1 PocheTeam Alineación oficial del equipo 'PocheTeam' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

King of Pirates

Goles Goles

  • 143 Minuto 36 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Pirates eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 36, Humphrey de Silva de Jesus va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.
  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): En Andrelton Leuteria entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Pirates, un peu providencial d'en Ornelio Harrigan va situar el 2-1 al panell digital.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ornelio Harrigan es va introduir dins la defensa central al minut 37, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39, Pirates va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Rudolf Hensel, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Rudolf Hensel va aprofitar per marcar el 5 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 11 (Ocasión de falta): Al minut 11, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Pirates enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 230 Minuto 40 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Riechedly Albies, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Cuco Camelia va estar a punt de sentenciar el partit al minut 72, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 234 Minuto 80 (Ocasión de penalti): Al minut 80 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Hipólito Simmons, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.

PocheTeam

Goles Goles

  • 142 Minuto 12 (Gol de contra por la izquierda): Nader Nazem-Roaya va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de PocheTeam i marcant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 de partit, Nader Nazem-Roaya va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Isaac Caponis de PocheTeam va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Isaac Caponis va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que PocheTeam va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.