Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731137498

Amistoso (Int.) 731137498 Información oficial sobre el partido 731137498 en Hattrick

24.04.2024 21:55:00

C.D.Nacional Alineación oficial del equipo 'C.D.Nacional' en el partido 0 - 0 KAOS Fußball Alineación oficial del equipo 'KAOS Fußball' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D.Nacional Alineación oficial del equipo 'C.D.Nacional' en el partido 0 - 1 KAOS Fußball Alineación oficial del equipo 'KAOS Fußball' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.Nacional

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lusitano Magalhães Pereira.

KAOS Fußball

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Aurel Kümpfbeck de Fußball, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 53, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): Fußball van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 68, però Aurel Kümpfbeck va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Aurel Kümpfbeck que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 de partit, Fernando Guisla quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rodrigo Exequiel Mischener de Fußball es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 74 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Assefe Habte-Wold s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.