Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731137263

Amistoso (Int.) 731137263 Información oficial sobre el partido 731137263 en Hattrick

24.04.2024 14:00:00

Kopyta Alineación oficial del equipo 'Kopyta' en el partido 7 - 1 FC Melchtal Alineación oficial del equipo 'FC Melchtal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Kopyta Alineación oficial del equipo 'Kopyta' en el partido 5 - 0 FC Melchtal Alineación oficial del equipo 'FC Melchtal' en el partido
Tiene suerte 5.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kopyta

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Passats 6 minuts, Romildo Guzmán, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Kopyta es posava per davant!
  • 138 Minuto 14 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Ross Massey va anar directament als peus de Drahomír Pitucha que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 0.
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): Jaroslav Vaňourek va incrementar l'avantatge de Kopyta amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Muhteşem Başbağ va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Kopyta pel centre va donar un gran resultat: el gol de Muhteşem Başbağ va posar el 5 - 1 al marcador.
  • 134 Minuto 56 (Gol de penalti): Max Henry va augmentar la diferència de Kopyta a 6 - 1 des del punt de penal.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Kopyta va augmentar la diferència quan Ross Massey no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 7 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 90 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Drahomír Pitucha, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 231 Minuto 91 (Ocasión por el centro): En Juan Damiano, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 54, Lars Oser de Kopyta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC Melchtal

Goles Goles

  • 154 Minuto 23 (Gol de penalti): Un penal perfectament xutat per Joan Boera va significar el 2 - 1 al minut 23.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Anselmo Corbetta de Melchtal la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 36 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36 de partit, Anselmo Corbetta de Melchtal va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.