Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731137085

Amistoso (Int.) 731137085 Información oficial sobre el partido 731137085 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Blue Berry Alineación oficial del equipo 'Blue Berry' en el partido 3 - 0 MISTICA CARBONERA F.C. Alineación oficial del equipo 'MISTICA CARBONERA F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Blue Berry Alineación oficial del equipo 'Blue Berry' en el partido 2 - 1 MISTICA CARBONERA F.C. Alineación oficial del equipo 'MISTICA CARBONERA F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,5 % 1,1 % 12,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Blue Berry

Goles Goles

  • 124 Minuto 33 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 33 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Arseni Climent llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): Marvin Lankes va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Berry, al minut 44. El marcador va canviar a 2 - 0.
  • 190 Minuto 67 (Gol de falta): El Joel Angueira va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Berry. 3-0.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 31 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Damoun Habibvand va superar els defenses rivals per velocitat al minut 31 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Arseni Climent de Berry va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

MISTICA CARBONERA F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Jerome Browne sol davant la porteria al minut 40, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 262 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 43, en un 1 contra 1 amb el porter, però Oriol Albertí va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Elis Sánchez des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Jerome Browne va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.