Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731137064

Amistoso (Int., RC) 731137064 Información oficial sobre el partido 731137064 en Hattrick

24.04.2024 22:00:00

ARD Vila Maior Alineación oficial del equipo 'ARD Vila Maior' en el partido 5 - 0 Fc Souhufe Alineación oficial del equipo 'Fc Souhufe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ARD Vila Maior Alineación oficial del equipo 'ARD Vila Maior' en el partido 2 - 0 Fc Souhufe Alineación oficial del equipo 'Fc Souhufe' en el partido
Tiene bastante suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ARD Vila Maior

Goles Goles

  • 124 Minuto 13 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 13 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Carlos Moreira. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Maior a 2 - 0. Filipe Rosa Marques Pinho va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 190 Minuto 31 (Gol de falta): Al 31 minuts, El Maior va fer el 3-0. En Donnie Aalberts va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 132 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Al minut 50, Maior va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Renato Moreira, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 118 Minuto 72 (Gol evento especial córner peinado): Alexandre Duarte va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Maior, Karim Delo, que va marcar, sense saber com, el 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 22 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Carlos Moreira va fallar un penal al minut 22.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Sven Hammermeister al minut 31 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Carlos Moreira va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 290 Minuto 78 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Donnie Aalberts era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 78. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Donnie Aalberts de Maior la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Filipe Rosa Marques Pinho de Maior amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Fc Souhufe

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Miguel Ojeda va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Souhufe que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.