Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731136973

Amistoso (Int., RC) 731136973 Información oficial sobre el partido 731136973 en Hattrick

23.04.2024 19:20:00

villalta fc Alineación oficial del equipo 'villalta fc' en el partido 3 - 2 LFC Fyn Alineación oficial del equipo 'LFC Fyn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
villalta fc Alineación oficial del equipo 'villalta fc' en el partido 5 - 2 LFC Fyn Alineación oficial del equipo 'LFC Fyn' en el partido
Tiene mala suerte 4.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,0 % 0,5 % 9,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

villalta fc

Goles Goles

  • 114 Minuto 32 (Gol de penalti): villalta va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Nariman Khalifeh Asl, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Cameron Gray va donar a villalta un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 135 Minuto 47 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Luigi Bertuccio de villalta va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Konstantin Fogel va estar a punt d'avançar els locals al minut 19 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 214 Minuto 26 (Ocasión de penalti): Que nerviós que estava en Nariman Khalifeh Asl quan va haver de tirar el penal que podia significar l'empat per a villalta! El seu xut va sortir per sobre el travesser.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Nariman Khalifeh Asl, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): En Luigi Bertuccio va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El jugador local Konstantin Fogel per poc que no incrementa el marcador al minut 82. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Arnold Valentin va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

LFC Fyn

Goles Goles

  • 174 Minuto 20 (Gol de penalti): En Montvilas Liadovskis va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 20. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 152 Minuto 85 (Gol por la izquierda): En Gerner Michelsen va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29 de partit, Branko Blaj va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 252 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Gerner Michelsen la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de LFC havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Branko Blaj de LFC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.