Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731136943

Amistoso (RC) 731136943 Información oficial sobre el partido 731136943 en Hattrick

24.04.2024 12:20:00

Cap de Ruc CF Alineación oficial del equipo 'Cap de Ruc CF' en el partido 4 - 6 Albatana City Alineación oficial del equipo 'Albatana City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Cap de Ruc CF Alineación oficial del equipo 'Cap de Ruc CF' en el partido 6 - 3 Albatana City Alineación oficial del equipo 'Albatana City' en el partido
Tiene mala suerte 6.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,4 % 5,9 % 20,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cap de Ruc CF

Goles Goles

  • 114 Minuto 34 (Gol de penalti): Després de 34 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Cap, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Frederic Quipor de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Cap van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Pau Fontanet va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 125 Minuto 62 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Aiden Sheerin va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 2 - 4.
  • 103 Minuto 78 (Gol por la derecha): Els seguidors del Cap van tornar a saltar d'alegria al minut 78. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Ángelo Odorisio que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 3 - 5.
  • 103 Minuto 80 (Gol por la derecha): Cap no perdien la fe, i al minut 80 del partit, Tatu Falenius va marcar el 4 - 5 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Cap va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 4 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Pau Fontanet ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dorin Vaşarhelean.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Ángelo Odorisio de Cap va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tatu Falenius de Cap la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Albatana City

Goles Goles

  • 116 Minuto 33 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 33 minuts quan Mladen Nenkov va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Juan Varano, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 1.
  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Passats 36 minuts de partit, Albatana es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Romeo San Gil Ollo es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 171 Minuto 57 (Gol por el centro): En Juan Varano donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 57 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al minut 72, un xut de Romeo San Gil Ollo des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 2 - 5 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90, Meszyan Chemakh va augmentar l'avantatge de Albatana a 4 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Albatana que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Romeo San Gil Ollo, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Varano de Albatana va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.