Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731136691

Amistoso (Int.) 731136691 Información oficial sobre el partido 731136691 en Hattrick

23.04.2024 19:15:00

Garbag MonasTirith Alineación oficial del equipo 'Garbag MonasTirith' en el partido 1 - 2 Mouse United Alineación oficial del equipo 'Mouse United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Garbag MonasTirith Alineación oficial del equipo 'Garbag MonasTirith' en el partido 3 - 0 Mouse United Alineación oficial del equipo 'Mouse United' en el partido
Tiene mala suerte 3.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Garbag MonasTirith

Goles Goles

  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): MonasTirit, atacant per l'esquerra al minut 34, va aprofitar el magnífic llançament de Luiz Heitor Aporé per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Giovanni Tuninetti de MonasTirit va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 212 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Enrico Cevenini va estar a punt d'empatar per a MonasTirit quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Arnold Leclair va desviar la pilota a l'últim instant.

Mouse United

Goles Goles

  • 161 Minuto 44 (Gol por el centro): Als 44 minuts de partit, Jost Harger de United va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 115 Minuto 55 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Gerónimo Szalai de United va fer un bon esprint per escapar-se de Giuseppe Piseddu i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 2. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 1 (Ocasión por la izquierda): Sebastian Podkopaev va marcar al minut 1 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Sebastian Podkopaev va entorpir al marcador d'en Gerónimo Szalai per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): En Sebastian Podkopaev va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ralph Hiestand després de 87 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Girolamo Ficcadenti va poder desviar-lo a córner.