Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731136640

Amistoso 731136640 Información oficial sobre el partido 731136640 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Crapulas Despistaos FC Alineación oficial del equipo 'Crapulas Despistaos FC' en el partido 4 - 2 F.C. Balcó del Pirineu Alineación oficial del equipo 'F.C. Balcó del Pirineu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Crapulas Despistaos FC Alineación oficial del equipo 'Crapulas Despistaos FC' en el partido 2 - 1 F.C. Balcó del Pirineu Alineación oficial del equipo 'F.C. Balcó del Pirineu' en el partido
Tiene suerte 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,6 % 4,3 % 19,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Crapulas Despistaos FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Miguel Ibarra, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Despistaos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 5.
  • 113 Minuto 57 (Gol por la derecha): Els jugadors del Despistaos amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 57, deixant Thomi Marrucio en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): Despistaos va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 75 Humberto Vilaboy va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Despistaos va aconseguir el 4 - 2 quan Eugenio Cagnasso va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Aleks Sanberk, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Humberto Vilaboy. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aleks Sanberk de Despistaos es va emportar una amonestació al minut 18 per provocar un rival.

F.C. Balcó del Pirineu

Goles Goles

  • 160 Minuto 23 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Juan Montells va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 23: 1 - 1.
  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Passats 35 minuts de partit, Pirineu es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Yamin Hamidov es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 34, quan en Sergey Umerenkov va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 261 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 78 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Hans Pettersen va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.