Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731136602

Amistoso (Int.) 731136602 Información oficial sobre el partido 731136602 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Real Gregomo Alineación oficial del equipo 'Real Gregomo' en el partido 0 - 9 Ludwigsburger Kellerkinder Alineación oficial del equipo 'Ludwigsburger Kellerkinder' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Real Gregomo Alineación oficial del equipo 'Real Gregomo' en el partido 0 - 7 Ludwigsburger Kellerkinder Alineación oficial del equipo 'Ludwigsburger Kellerkinder' en el partido
Tiene un resultado normal 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Gregomo

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): Gregomo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 49, però el xut de Alvino Valdivia del Corral des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enrique Bonis de Gregomo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Ludwigsburger Kellerkinder

Goles Goles

  • 118 Minuto 4 (Gol evento especial córner peinado): En Steve Fraser entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Kellerkind, un peu providencial d'en Nawaf Al Harbai va situar el 0-1 al panell digital.
  • 181 Minuto 9 (Gol por el centro): Al minut 9, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Vlad Scarlat va augmentar l'avantatge de Kellerkind a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 184 Minuto 33 (Gol de penalti): Al minut 33 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Vlad Scarlat va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 3.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Pablo Hozta de Kellerkind va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 36. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 37 de partit va donar a Kellerkind l'avantatge per 0 - 5. Nawaf Al Harbai en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Manfred Farre, que va ser qui va marcar 0 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al 76 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Kellerkind augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Martín Martínez Díez es rifés el porter i marqués el 0 - 7.
  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 78, Emanuel Krpčiar va pentinar un córner cap al segon pal que Manfred Farre va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 8.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al minut 79, un xut de Martín Martínez Díez des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 9 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 48 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Pablo Hozta va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.