Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731136536

Amistoso (Int., RC) 731136536 Información oficial sobre el partido 731136536 en Hattrick

24.04.2024 15:25:00

FC Suuuuuui Alineación oficial del equipo 'FC Suuuuuui' en el partido 3 - 0 Palermo Fotball Club Alineación oficial del equipo 'Palermo Fotball Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Suuuuuui Alineación oficial del equipo 'FC Suuuuuui' en el partido 2 - 0 Palermo Fotball Club Alineación oficial del equipo 'Palermo Fotball Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Suuuuuui

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jérémi Duplouy, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Suuuuuui se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 14.
  • 105 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 36, Atanas Katerski va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Robert Dicianu que, sense oposició, la va convertir en gol 2 - 0. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Suuuuuui a 3 - 0. Gil Cottet va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en José Jorge De Moral va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Atanas Katerski rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 230 Minuto 34 (Ocasión de falta): En Jérémi Duplouy es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Amaury Ducatez de Suuuuuui va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Palermo Fotball Club

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 27, en un 1 contra 1 amb el porter, però Florimond Dutour va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Paolo Saccoccia des de l'esquerra.
  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Delfino Casasoá al minut 29 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Anselme Nilis per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 35, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 240 Minuto 73 (Ocasión de contra de falta): Palermo va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Andrea Caredda va anar a parar a les mans del porter.