Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731136423

Amistoso (Int.) 731136423 Información oficial sobre el partido 731136423 en Hattrick

24.04.2024 14:00:00

FC Vracov Alineación oficial del equipo 'FC Vracov' en el partido 2 - 1 Kiskanizsa Sáska Alineación oficial del equipo 'Kiskanizsa Sáska' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Vracov Alineación oficial del equipo 'FC Vracov' en el partido 1 - 2 Kiskanizsa Sáska Alineación oficial del equipo 'Kiskanizsa Sáska' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,2 % 8,1 % 69,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Vracov

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Vracov, atacant per l'esquerra al minut 31, va aprofitar el magnífic llançament de Cameron Merrall per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 121 Minuto 55 (Gol por el centro): Petr Cina va donar a Vracov un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Vracov va estar a punt de posar-se per davant al minut 3 però Cameron Merrall va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 49 quan Antonín Hýbl de Vracov gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Miroslav Vykysalý de Vracov va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Kiskanizsa Sáska

Goles Goles

  • 138 Minuto 53 (Gol evento especial extremo + rematador): Batista Forte estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Dario Pereira Rocha va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 53.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Dario Pereira Rocha va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Dario Pereira Rocha sol davant la porteria al minut 37, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 261 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Dario Pereira Rocha quasi aconsegueix empatar per Kiskanizsa al minut 57, però Vendelín Žahour va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Kiskanizsa va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Andrzej Zuba es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 263 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Kiskanizsa creava perill des de la dreta al minut 89, però en Vendelín Žahour, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Andrzej Zuba desviant la pilota a servei de cantonada.