Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731136367

Amistoso (Int.) 731136367 Información oficial sobre el partido 731136367 en Hattrick

24.04.2024 12:15:00

Serecort MD Alineación oficial del equipo 'Serecort MD' en el partido 3 - 1 F.C. Filotas Alineación oficial del equipo 'F.C. Filotas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Serecort MD Alineación oficial del equipo 'Serecort MD' en el partido 3 - 2 F.C. Filotas Alineación oficial del equipo 'F.C. Filotas' en el partido
Tiene un resultado normal 2.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,7 % 10,8 % 23,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Serecort MD

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): Roman Yashanin va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Serecort, August Riik, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Serecort pel centre va donar un gran resultat: el gol de August Riik va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Filotas. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Roman Yashanin la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Serecort es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 0 arribava al minut 41.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 51 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Costel Ureche era fer passades de llarga distància. Al minut 51 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Mihkel Vunder però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 82 quan Mihkel Vunder de Serecort gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 230 Minuto 90 (Ocasión de falta): Al minut 90, Mihkel Vunder gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Costel Ureche de Serecort la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Vadym Liaporob de Serecort va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

F.C. Filotas

Goles Goles

  • 154 Minuto 49 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 3 - 1 va ser Yiannis Zampounidis. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Christos Kotronis per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 11, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 261 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 28 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Evaggelos Mpogdanos va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 262 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 33, en un 1 contra 1 amb el porter, però Andreas Hiie va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Evaggelos Mpogdanos des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Filotas van seguir progressant per la banda dreta. Kostas Tsirelas va tenir la seva oportunitat al minut 50, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 216 Minuto 53 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Charalampos Petridis va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 53, i va passar la pilota a Antos' Krasouski, però aquest no va encertar a marcar.
  • 252 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Christos Alexandrakis la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Filotas havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Filippos Chontzas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.