Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731136334

Amistoso 731136334 Información oficial sobre el partido 731136334 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Baeticus Balompie Alineación oficial del equipo 'Baeticus Balompie' en el partido 2 - 0 Centolos Alineación oficial del equipo 'Centolos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Baeticus Balompie Alineación oficial del equipo 'Baeticus Balompie' en el partido 3 - 0 Centolos Alineación oficial del equipo 'Centolos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Baeticus Balompie

Goles Goles

  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Tom Weissensteiner, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Baeticus se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 81.
  • 130 Minuto 82 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Achille Menchetti va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 82 el resultat passava a ser de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mauricio Casador va estar a punt d'avançar els locals al minut 31 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Raúl Gombau va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jérémy Bouisset! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Centolos

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 52 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Lluís-Anton Bauxell va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Tom Weissensteiner el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 240 Minuto 70 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Centolos sortien al contraatac. La falta llançada per Daniel Răţulescu va sortir força alta sense massa perill.