Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731136108

Amistoso (Int.) 731136108 Información oficial sobre el partido 731136108 en Hattrick

25.04.2024 03:00:00

TheStoneTeam Alineación oficial del equipo 'TheStoneTeam' en el partido 5 - 1 Rian's GiantFliers Alineación oficial del equipo 'Rian's GiantFliers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
TheStoneTeam Alineación oficial del equipo 'TheStoneTeam' en el partido 3 - 1 Rian's GiantFliers Alineación oficial del equipo 'Rian's GiantFliers' en el partido
Tiene suerte 2.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,0 % 3,7 % 18,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TheStoneTeam

Goles Goles

  • 115 Minuto 6 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Gigio Pacios no va poder aturar Alejandro Ieraci de TheStoneTeam, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 6 el 1 - 0.
  • 131 Minuto 19 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de TheStoneTeam va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alan Vaccari progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 35 minuts, el tirador de faltes del TheStoneTeam va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Alejandro Ieraci, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Luis Poyatos es va introduir dins la defensa central al minut 37, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 140 Minuto 83 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de TheStoneTeam el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Tiago Ramos va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 5 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Franco Rougier es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, Franco Allenbach gairebé va marcar per a TheStoneTeam des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Rian's GiantFliers

Goles Goles

  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 34 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de GiantFliers. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Gagas 'Joker' Parenyan xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 54, José Manuel Beneitez de GiantFliers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Herrerias de GiantFliers es va emportar una amonestació al minut 58 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Herrerias de GiantFliers va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".