Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731136032

Amistoso (Int., RC) 731136032 Información oficial sobre el partido 731136032 en Hattrick

24.04.2024 10:00:00

CSM Ceahlăul Alineación oficial del equipo 'CSM Ceahlăul' en el partido 2 - 4 Mecanizados Alineación oficial del equipo 'Mecanizados' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CSM Ceahlăul Alineación oficial del equipo 'CSM Ceahlăul' en el partido 2 - 2 Mecanizados Alineación oficial del equipo 'Mecanizados' en el partido
Tiene un resultado normal 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,3 % 30,2 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CSM Ceahlăul

Goles Goles

  • 185 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Ceahlăul van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Júlio Martins va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 113 Minuto 87 (Gol por la derecha): Els jugadors del Ceahlăul amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 87, deixant Marius Mincu en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63 es va veure una gran oportunitat per a Ceahlăul per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Marius Mincu, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 211 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Ceahlăul enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85 el Ceahlăul va posar setge sobre la defensa central visitant però en Constantin Băjănaru no va estar gens encertat.

Mecanizados

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): Al minut 5 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Jaime Carra que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 142 Minuto 64 (Gol de contra por la izquierda): Agenor Ignez va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 2 per a Mecanizads.
  • 172 Minuto 107 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Agenor Ignez quedar desmarcat i marcar per a Mecanizads al minut 107. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.
  • 183 Minuto 117 (Gol por la derecha): Al 117 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Mecanizads augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Juan Carlos Sacristán es rifés el porter i marqués el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 83 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Benigno Herbello al minut 83.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 86 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Oriol Vial, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Hendrich Wurm es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 108 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Benigno Herbello de Mecanizads va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.