Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731136009

Amistoso (Int.) 731136009 Información oficial sobre el partido 731136009 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Squandrago C.F. Alineación oficial del equipo 'Squandrago C.F.' en el partido 1 - 4 Sportszár-írtók Alineación oficial del equipo 'Sportszár-írtók' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Squandrago C.F. Alineación oficial del equipo 'Squandrago C.F.' en el partido 2 - 0 Sportszár-írtók Alineación oficial del equipo 'Sportszár-írtók' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,3 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Squandrago C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 26 minuts, el tirador de faltes del Squandrago va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Guillermo Navarrete, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59, Guillermo Navarrete quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Aniol del Naranjo de Squandrago va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Sportszár-írtók

Goles Goles

  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Passats 22 minuts de partit, Sportszár-írtók es va posar per davant amb un 0 - 1 quan István Kolár es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 105 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Valeriy Balyasov rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Patrik Horváth, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 2 a l'estadi!
  • 142 Minuto 71 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 71 minuts quan Anel Louis va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 3 per a Sportszár-írtók.
  • 143 Minuto 81 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Sportszár-írtók eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 81, Tamás Laczó va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Patrik Horváth després de 39 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Serse Buson va poder desviar-lo a córner.
  • 237 Minuto 53 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Oswaldo Estévez va fer una magnífica centrada, però la rematada de Anel Louis va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.