Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731135962

Amistoso (Int.) 731135962 Información oficial sobre el partido 731135962 en Hattrick

23.04.2024 21:30:00

North Llandaff 40 Alineación oficial del equipo 'North Llandaff 40' en el partido 4 - 0 A.P.S. Marmolillo Alineación oficial del equipo 'A.P.S. Marmolillo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
North Llandaff 40 Alineación oficial del equipo 'North Llandaff 40' en el partido 2 - 0 A.P.S. Marmolillo Alineación oficial del equipo 'A.P.S. Marmolillo' en el partido
Tiene suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

North Llandaff 40

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Llandaff contenien la respiració mentre en Dylan Roberts s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36, Llandaff va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Harris Bridge, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 130 Minuto 44 (Gol de falta): Als 44 minuts, Guido Weiher va ampliar l'avantatge de Llandaff amb un 3 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 130 Minuto 61 (Gol de falta): Al minut 61 en Guido Weiher va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 4 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Keith Gowen de Llandaff amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

A.P.S. Marmolillo

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Stefan Hochleitner va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Visa Tanttu.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Marmolillo va anar a parar a la dreta de l'atac on en Gerardo Ventura, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Gerardo Ventura de Marmolillo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Stefan Hochleitner es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.