Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731135939

Amistoso (Int.) 731135939 Información oficial sobre el partido 731135939 en Hattrick

24.04.2024 21:55:00

Azorean Dragons FC Alineación oficial del equipo 'Azorean Dragons FC' en el partido 3 - 2 FC Babahoyo Alineación oficial del equipo 'FC Babahoyo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Azorean Dragons FC Alineación oficial del equipo 'Azorean Dragons FC' en el partido 3 - 0 FC Babahoyo Alineación oficial del equipo 'FC Babahoyo' en el partido
Tiene un resultado normal 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Azorean Dragons FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 18 (Gol de penalti): Corria el minut 18, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Az_Dragons s'avançava en el marcador després que en Oluf Aagesen xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 124 Minuto 55 (Gol de penalti): Az_Dragons va posar-se per davant 2 - 1 al minut 55, quan Oluf Aagesen va llançar una pena màxima perfectament.
  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 69, Hilário Olival va pentinar un córner cap al segon pal que Michael Abreu Castro va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Az_Dragons va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Hilário Olival va sortir per sobre el travesser.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Hilário Olival, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

FC Babahoyo

Goles Goles

  • 164 Minuto 38 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Babahoyo al minut 38. Gino Embolo va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 153 Minuto 71 (Gol por la derecha): Babahoyo van aconseguir el 3 - 2 que retallava diferències al minut 71 quan Victor Alario sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gilles Leroy de Babahoyo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.