Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731135928

Amistoso (Int.) 731135928 Información oficial sobre el partido 731135928 en Hattrick

23.04.2024 19:30:00

FCizi Alineación oficial del equipo 'FCizi' en el partido 4 - 2 Rayo Planense Alineación oficial del equipo 'Rayo Planense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FCizi Alineación oficial del equipo 'FCizi' en el partido 5 - 1 Rayo Planense Alineación oficial del equipo 'Rayo Planense' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FCizi

Goles Goles

  • 111 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26, Bartłomiej Piekacz va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): Després de 36 minuts de partit, George Cândea igualava per FCizi en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 122 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Els seguidors del FCizi contenien la respiració mentre en Jerónimo José Morais s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): George Cândea va incrementar l'avantatge de FCizi amb el 4 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): FCizi per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 28, quan Geraldo Urriaga va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 235 Minuto 77 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Serhii Kopolovets es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 77, però el porter va aturar el seu xut.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Jerónimo José Morais gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ángel Sabater va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Rayo Planense

Goles Goles

  • 115 Minuto 9 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): 敦之 (Atsuyuki) 梶浦 (Kajiura) no va poder aturar Maurici Sabater de Planense, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 9 el 0 - 1.
  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Dacio Robles, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Maurici Sabater, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 54 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Es duien 68 minuts de partit jugats quan Dacio Robles va estar a punt de posar per davant a Planense amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Marģers Knipens va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 12, Alejandro Núñez Alvar de Planense va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ernesto Canel de Planense va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.