Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731135885

Amistoso (Int.) 731135885 Información oficial sobre el partido 731135885 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

esteagua de bucaro Alineación oficial del equipo 'esteagua de bucaro' en el partido 7 - 2 Traktor Rasenmafia Alineación oficial del equipo 'Traktor Rasenmafia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
esteagua de bucaro Alineación oficial del equipo 'esteagua de bucaro' en el partido 9 - 0 Traktor Rasenmafia Alineación oficial del equipo 'Traktor Rasenmafia' en el partido
Tiene mala suerte 8.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

esteagua de bucaro

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Giancarlo Trama va donar a esteagua un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): esteagua va augmentar la diferència quan Jaime Pallares no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Francisco Manuel Vela es va introduir dins la defensa central al minut 28, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 141 Minuto 54 (Gol de contra por el centro): Jaime Pallares va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, esteagua, al minut 54. El marcador va canviar a 4 - 0.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de esteagua va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Hartz Idillin progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 2.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Francisco Manuel Vela, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 2 per a esteagua.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): En Manuel Sá de esteagua va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 7 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Manuel Sá. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Josep Ramon Penella una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 35, però una magnífica aturada de Jan-Ulfert Palstich va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60, Francisco Manuel Vela gairebé va marcar per a esteagua des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Traktor Rasenmafia

Goles Goles

  • 139 Minuto 75 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Rasenmafia Ismael Prieto va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Fahd Jahaf va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 4 - 1 al marcador.
  • 138 Minuto 76 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Tino Weiss-Bywaletz arribés a peus de Yeshaayahu Sobol, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Rasenmafia el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): En Chinés Roelas va fer una estirada espectacular al minut 53, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Vadim Kholin.