Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731135692

Amistoso (Int.) 731135692 Información oficial sobre el partido 731135692 en Hattrick

23.04.2024 18:30:00

1.FC Geißbock Alineación oficial del equipo '1.FC Geißbock' en el partido 2 - 7 Vagonul_compartimentat Alineación oficial del equipo 'Vagonul_compartimentat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
1.FC Geißbock Alineación oficial del equipo '1.FC Geißbock' en el partido 0 - 9 Vagonul_compartimentat Alineación oficial del equipo 'Vagonul_compartimentat' en el partido
Tiene suerte 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

1.FC Geißbock

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Czesław Semeniuk ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Geißbock es posava per davant 1 a 0.
  • 100 Minuto 41 (Gol de falta): Al minut 41, Sören Sachsenmaier va posar-se a fer tentines cap a la pilota, agafant per sorpresa el porter amb un potent xut de falta, i va reduir així la diferència al marcador a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Geißbock va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 83 que Ovidiu Atudorei no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Vagonul_compartimentat

Goles Goles

  • 161 Minuto 14 (Gol por el centro): Vagonul_compartimen van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 14, quan Vlad Copândean va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 137 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Mihai Juglan va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 33 de joc. Mihai Boldeanu es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 138 Minuto 40 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Georg Suhrada la va rematar Ionuţ Silişte amb una magnífica volea que va fer pujar per a Vagonul_compartimen el 1 - 3.
  • 180 Minuto 44 (Gol de falta): Passaven 44 minuts quan en Paul-Sorin Turcu va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 2 - 4.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al 76 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Vagonul_compartimen augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Paul-Sorin Turcu es rifés el porter i marqués el 2 - 5.
  • 138 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): En Georg Suhrada va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Marius-Constantin Stolniceanu la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 6 al marcador.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Mihai Boldeanu de Vagonul_compartimen l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 7 al minut 90 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 24, quan en Vlad Copândean va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Vlad Copândean quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jan Johnsen, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50 Jan Johnsen va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Mihai Juglan, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marius-Constantin Stolniceanu.