Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731135619

Amistoso (Int.) 731135619 Información oficial sobre el partido 731135619 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Vigo Sporting F.C. Alineación oficial del equipo 'Vigo Sporting F.C.' en el partido 3 - 1 Canaja's Alineación oficial del equipo 'Canaja's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vigo Sporting F.C. Alineación oficial del equipo 'Vigo Sporting F.C.' en el partido 1 - 2 Canaja's Alineación oficial del equipo 'Canaja's' en el partido
Tiene suerte 1.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,5 % 13,3 % 62,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vigo Sporting F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Sporting, atacant per l'esquerra al minut 4, va aprofitar el magnífic llançament de Luis Hurtado per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Al minut 10, Sporting va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Paco Datué, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 136 Minuto 17 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Borko Kovač es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Alberto Villa per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 17 passava a ser 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Sporting, l'equip va recuperar la pilota al minut 20 i va contraatacar. En Alberto Villa va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 231 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Matthias Hochstöger una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 21, però una magnífica aturada de Francesco Lamagna va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Julio Robledillo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Matthias Hochstöger de Sporting la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Canaja's

Goles Goles

  • 151 Minuto 75 (Gol por el centro): Canajas van mostrar una bona compenetració quan al minut 75 van reduir diferències a 3 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Diego Balzano va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Patrice Marquis la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Canajas havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 206 Minuto 58 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Vlad Glodean que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 253 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 58 en Paolo Amitrani va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Víctor Picasso va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 285 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Canajas la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 236 Minuto 73 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Julio Robledillo no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Karaman Elkanishvili estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Paolo Amitrani va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.