Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731135370

Amistoso (Int.) 731135370 Información oficial sobre el partido 731135370 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Palmeros FC Alineación oficial del equipo 'Palmeros FC' en el partido 0 - 3 Neuděláš Nic Alineación oficial del equipo 'Neuděláš Nic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Palmeros FC Alineación oficial del equipo 'Palmeros FC' en el partido 0 - 6 Neuděláš Nic Alineación oficial del equipo 'Neuděláš Nic' en el partido
Tiene un resultado normal 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Palmeros FC

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 29 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 29 amb una falta ben llançada per en Naïm Dadi, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Naïm Dadi de Palmeros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Neuděláš Nic

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Al minut 13 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Neuděláš prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Evaristo Santos Castro.
  • 182 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Vladyslav Checher, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 85, Neuděláš va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Vladyslav Checher.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): El Neuděláš va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 30, però en Nikola Ivan va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Nikola Ivan de Neuděláš va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 38 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 de partit, Mikko Ehrlund va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Adérito Piedade va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 65, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 280 Minuto 67 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 67 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Vladyslav Checher. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Evaristo Santos Castro de Neuděláš amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.