Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731135348

Amistoso (Int., RC) 731135348 Información oficial sobre el partido 731135348 en Hattrick

23.04.2024 19:20:00

Lanterne Rosse Alineación oficial del equipo 'Lanterne Rosse' en el partido 1 - 6 Forrrrrfiter Alineación oficial del equipo 'Forrrrrfiter' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Lanterne Rosse Alineación oficial del equipo 'Lanterne Rosse' en el partido 2 - 4 Forrrrrfiter Alineación oficial del equipo 'Forrrrrfiter' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,0 % 1,0 % 87,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lanterne Rosse

Goles Goles

  • 101 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70, Heinz Peter Seyringer es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 4, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 204 Minuto 48 (Ocasión de penalti): En Philip von Koss va tirar un penal fent paradinha, però el porter no es va moure. Sense embranzida i amb el porter aguantant, el xut no va ser prou fort per superar-lo.
  • 216 Minuto 75 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Markus Tikkanen va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Tamer Naşir, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 50, Fernando Buxareo de Lanterne va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 58, Tamer Naşir de Lanterne va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Forrrrrfiter

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 3, quan Antoni Sznicer va posar els visitants Forrrrrfiter per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Yannis Feltrin de Forrrrrfiter va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 24. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39, un xut de Marcin Malec des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 53 de partit va donar a Forrrrrfiter l'avantatge per 0 - 4. Yannis Feltrin en va ser l'anotador.
  • 137 Minuto 73 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 73 una excel·lent centrada de Jakub Kościelniak va arribar a Yannis Feltrin, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 5 al marcador.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Yannis Feltrin va ser l'anotador del 1 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Bernhard Seeber va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 2, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Arkadiusz Deręgowski va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Yannis Feltrin després de 26 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Arkadiusz Deręgowski va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sławomir Dyoniziak de Forrrrrfiter la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.