Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731135317

Amistoso (Int.) 731135317 Información oficial sobre el partido 731135317 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Benalmadena FC Alineación oficial del equipo 'Benalmadena FC' en el partido 3 - 2 franckdidyamiens Alineación oficial del equipo 'franckdidyamiens' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Benalmadena FC Alineación oficial del equipo 'Benalmadena FC' en el partido 3 - 0 franckdidyamiens Alineación oficial del equipo 'franckdidyamiens' en el partido
Tiene un resultado normal 3.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Benalmadena FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ivan Pantelić, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Benalmadena se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 7.
  • 124 Minuto 38 (Gol de penalti): Benalmadena va posar-se per davant 2 - 1 al minut 38, quan Andzelmas Gasauskas va llançar una pena màxima perfectament.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Alanzinho Jacarecanga, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Günter Lettner va estar a punt de sentenciar el partit al minut 12, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Benalmadena va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 25 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Den Pole ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Den Pole de Benalmadena va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Andzelmas Gasauskas de Benalmadena amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

franckdidyamiens

Goles Goles

  • 118 Minuto 24 (Gol evento especial córner peinado): Angelo Giorgio Brembati va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de franckdidyamiens, Bosso Glaesser, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 161 Minuto 63 (Gol por el centro): franckdidyamiens van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 63, quan Bosso Glaesser va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.