Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731135270

Amistoso (Int.) 731135270 Información oficial sobre el partido 731135270 en Hattrick

24.04.2024 15:20:00

as maximus Alineación oficial del equipo 'as maximus' en el partido 1 - 4 Happy-Hip-Hop-Snacks Alineación oficial del equipo 'Happy-Hip-Hop-Snacks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
as maximus Alineación oficial del equipo 'as maximus' en el partido 2 - 0 Happy-Hip-Hop-Snacks Alineación oficial del equipo 'Happy-Hip-Hop-Snacks' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,3 % 0,2 % 5,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

as maximus

Goles Goles

  • 102 Minuto 29 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de as maximus van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Eduard Ovchinnikov en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Kalden El-Fassi va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 237 Minuto 57 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Carl Lorenz Saecherl va fer una magnífica centrada, però la rematada de Alain Séné va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 201 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Javier Reverón no va entrar per centímetres.
  • 203 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Victor Tengstedt i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a as maximus, però el xut de Juan Fernando Celedón va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En Kalden El-Fassi no oblidarà el que li va passar durant el minut 85. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): as maximus va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Eduard Ovchinnikov va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eduard Ovchinnikov.

Happy-Hip-Hop-Snacks

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Happy-Hip-Hop-Snack prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Placido Pinella.
  • 142 Minuto 13 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Michael Drane de Happy-Hip-Hop-Snack va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 181 Minuto 17 (Gol por el centro): Gerónimo Picaso va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 17, i va fer pujar el 0 - 3 per a Happy-Hip-Hop-Snack.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81, Avto Kosashvili va augmentar l'avantatge de Happy-Hip-Hop-Snack a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 80 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Rudi Laggenbeck va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Luís de Freitas va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.