Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731135217

Amistoso (Int., RC) 731135217 Información oficial sobre el partido 731135217 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

FC Jondiola Alineación oficial del equipo 'FC Jondiola' en el partido 0 - 8 Die Verwirrten Alineación oficial del equipo 'Die Verwirrten' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Jondiola Alineación oficial del equipo 'FC Jondiola' en el partido 0 - 4 Die Verwirrten Alineación oficial del equipo 'Die Verwirrten' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Jondiola

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 51 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Ronan Burot no va ser aprofitada per en Kai Lugsdin que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Die Verwirrten

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Passats 8 minuts de partit, Verwirrten es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Stergios Theoklitou es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 13 de partit va donar a Verwirrten l'avantatge per 0 - 2. Wolfgang Englisch en va ser l'anotador.
  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 29 minuts, el tirador de faltes del Verwirrten va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ratmar Poesneck, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 184 Minuto 31 (Gol de penalti): Al minut 31 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Verwirrten, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Louis Jonat-Schmid va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 4.
  • 180 Minuto 38 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 38 pels visitants. En Louis Jonat-Schmid va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 181 Minuto 50 (Gol por el centro): Markus Hahnenfeld de Verwirrten va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 6 al minut 50. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Stergios Theoklitou de Verwirrten l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 7 al minut 72 de partit.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Ratmar Poesneck va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 74, i va fer pujar el 0 - 8 per a Verwirrten.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Stergios Theoklitou va entorpir al marcador d'en Reinhard Grünter per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.